Talviunilla täällä todellakin ollaan oltu oikein vois sanoa koko talven verran. huomenta kevät! Joku kävi tönäsemässä hereille...

Vois sanoa vaikka niillä sanoilla, kun lapsena äidin perässä vuodatin linja-auto pysäkiltä kotiin. Mun on nälkä ja vilu ja uni ja kaikkee ja sit vielä tämän päivän jollotus perään, en viitsi en jaksa en pysty en haluu...

No aikasmoinen uni takana. Korvakierrettä uhmaiällä maustettuna ja kevätväsymystä kera murkkuiän. Ja äiti siirtyy viidennelle vuosikymmenelle ja isä mönkii... Mitäpä sitä muuta lisäämään. Siis ELÄMÄÄ! Mutta nyt on kevättä rinnoissa (molemmissa) ja päivät pitenee ja pitenee, kunnes jälleen tulee juhannus, mutta vielä en sitä sano mitä sen jälkeen päiville tapahtuu ;)

Ristipistot on ja seisoo. Uhmis välillä kysyy, koska teet taas auton lisää hänen Cars tauluunsa. En tiedä, koska teen, ehkä joskus... Kyllä sekin ihme varmaan nähdään vielä. Kuva tarttis ottaa siitä yhdestä autosta, tulis ees kuvia postaukseen, mut nyt kuitenkin ilman kuvaa.

Kyllä tää tästä taas lähtee käyntii toivoo hän.

JEE nyt sisustetaa mun harrastehuonetta. Koppi tuo nimeltään. Ehkä sinnekin joskus menen kameran kanssa...

Mut pää asia on et hengissä ollaan ja hengessä mukana seuraamassa blogiystävieni päivityksiä päivittäin.Ja Mia mä oon huomannut sun haasteen ja siihen kyllä tulen vastaamaan! Mut nyt kutsuu Tanssi tähtien kanssa.

Kevättä kaikille toivottelen!!!