Itsenäisyyspäivä meni, silloin piti mun Suomeni olla valmis, ei ollut. Joulu meni ja piti toivottaman hyvää joulua. Vuosi vaihtui...Siis hyvää Uutta Vuotta!!!

Olen käynyt täällä  Itsenäisyys päivänä bloggaamassa ja oikein Suomi-taulun edistymiskuvan kera, mutta se bloggaus hävisi kuin prööööööt Saharaan ja minä ryydyin. Siis siihen se jäi. Nyt yritän uudelleen jos tää ei häviäis....

Suomeni siis melkein UFOutui... kahta viikkoa ennen Itsenäisyyspäivää tartuin siihen, mutta homma mätttäsi ja mättäsi. Luulin jo hyljänneeni harrastukseni vallan. Kypsynyt pois ristipistoista. Mutta jatkoin kuitenkin. Kangas oli pienen pieni (minulle) 18 count aida. Ja pienen pieni siksi, etä tässä jonakin päivänä huomasin lukevani nenänvarttani pitkin jotain tuoteselostetta (ennen näin ilman nenänvartta lukea) Minäkö muka tarvitsisin kaksteho klasit. Jaa-a??? Voipi olla niin. Tarttis varmaan marssia näöntarkastukseen, mut onneks ne klasit on nykyään rajattomia. Mieleeni on jäänyt lapsuudesta vaan ne rajallisit Salorat. Ehkä just siks kammoan ajatusta niistä tuplatehoista. Ajatus kypsymään siis.

Tässä kuitenkin valmista Suomeni tienoilta:

P1010133.jpg

Klikkaa kuvaa se suurenee! HEUREKA Hansu ;)

Tänään aloittelin yhtä EMS:n ristipistoenkeliä ja se suuremmalle kankaalle ja työ edistyi ihan supernopeaan. Siis en ole hyljännyt vielä ristipistoja!