En ole ennen tehnytkään tietokoneella olevalla ohjelmalla mitään mallia itse, enkä tehnyt nytkään. "Tauno" sen sieltä koneesta ulos tuuppasi. Tarkoituksena olisi tehdä hänen kummisedälleen "ameriikan auto" 60v päiväksi. Auto mikä päivänsankarilta itseltään löytyi noin 35 v sitten. Malli tehty siis valokuvasta ja pelkän nokkapellin meinaan tehdä, aika kun on tiukoilla.

Tässä tosiaan kokeilua, kovin on  harmaan ja ruskean sävyjä täynnä tämä työ. En ole vielä varma tuleeko tästä yhtään mitään vai mille tielle tämä auto tästä lähteepi.

4.5.2007
540736.jpg

Edit. 20.5.2007

Tuli tämäkin pisteltyö valmiiksi ja lähetettyä matkoihinsa tankki täynnä bensaa :) Kovin oli takkuilevaa pistelyä, johtuneeko tuo väreistä, luulenpa niin. Kirkkaita ja kivoja värejä pitää olla!

Tässä eka kuva lähenpää, kankaan väri on just oikeenlainen edellisessä kuvassa. Kumma juttu et se nyt vääristyikin, kun oikein ulkona luonnonvalossa kuvasin.

600766.jpg

ja toinen kehystettynä ja kauenpaa otettuna, jotenkin tuntuu tää kauenpaa otettu enemmän auton näköiseltä, siis kaukaa on parempi tätä kuvatusta katsella.

600771.jpg

Tällä hetkellä on tekeillä Ristipistoilijat yhteisön Roun Robin aiheena talot, siitä kuvaa sitten kun työ palautunee saajalleen.