Meidän tietokone palautui reilun kahden kuukauden seikkailuiltaan kotiin. Siis se juttu, kun ensin ei ollut vikaa ja sitten... Vikaa tosiaan oli toisella huoltokerralla niin paljon, että koneeseen ei enää varaosaa löytynytkään. (Siis joululahjaksi saamaamme uuteen koneeseen, ei varaosia!?!?!?!!)

No me saatiin sit uus kone uusine Windows Vistoineen ja kaikki. No konetta on tässä pari päivää viritelty kuntoon. Ja nyt sit, kun Blogilistaa lueskelen, en saa kaikkien blogista näkyviin kun vaan pelkän blogipohjan. Tosi harmi. Ja toisiin en onnistu kommentoimaan olenkaan silloinkin tulee taas näyttöön ikävä "älähdys". Ja sit vielä toi kuvien lataaminen ei onnistu kamerasta koneeseen.

Tiedän, että kone ei vielä ole ihan käyttövalmis ja paljon on vielä tekemättä ja syöttämättä tietoja ja mies niitä kovasti yrittää iskeä paikoilleen. Kiitokset miehelle (kutsuttakoon häntä tästä eteenpäin "Taunoksi", lisää "Taunon" taustoista joskus tuonnenpana ;D ) ilman häntä ei kone tekis mitään. Mutta kohta kolme kuukautta on odotettu uutta konetta ja minä kun haluaisin , että kone auki vaan ja hommiin, mutta nämä tietokoneet...

Siksi nyt siis tämä kuvaton blokkaus. Tonne laatikoihin yritän päivitelle noita tämänhetken pistely suunnitelmia.