Ei nyt en puhu mistään höyrysuihkusta tai saunakopista vaan digiboxista. Meille sellainen hommattiin tässä päivänä muutamana, kun kerran sellanen joskus tullaan tarviimaan niin miks ei sit nyt. Juu ja sitä sit alattiin asentamaan.. Tv on piukassa paikassa, dvd ja videot kans... johtoja on jo valmiiksi vaikka muille jakaa... Ja sitten se digiboxi... Lisää johtoja. Yritin tässä välissä tuoda esiin netissä olevaa DigiTv infoa asennusohjeineen, mutta... Johdot paikoilleen taskulamppua tarvittiin ja milloin roikkui video missäkin ja toisinaan taas painoi dvd jalan päällä. Ja sitten katsomaan toimiiko, ei toiminu. Sitten minä yritin taas esittää niitä asennusohjeita ja onnistuin (ne hommattiin) Taas roikkui video ja johtoja meni sinne ja tänne ja tänne ja sinne. Mutta toimi se! Arvaatte varmaan tämän jälkeen mistä nimi "hikiboxi". Kyllä siinä hiki pääsi tulemaan yhdelle jos toisellekin. Mutta nyt en kyllä pois antais, kyllä sujuu nauhotukset tosi jouhevaan meidän  tallentavalla "hikiboxilla"! Joten toi homma kannatti!

Mutta nyt taas palataan itse aiheeseen ristipistoihin. Tänään laatikkoon kolahti vallan mainio paketti, ja taas tarvitaan lisää tunteja vuorokauteen

418708.jpg

Prinsessa linnasssa on vielä kahden huoneen vajaus, tässä viimeksi valmistuneet

418715.jpg

Ainiin ja eipä pidä unohtaa että sain haasteen Maajolta, olen joskus tähän vastannut ja vastaukset omituisuuksiini löydät täältä.

Sitten linnan pariin, jotta voin uuttakin taas aloitella :) Ja se tietokone on vieläkin huollossa, ehkä sitten joskus palajaa reissuiltaan ja toivottavasti kunnossa.