Tässä kirjoituksessa teen vähän työtä tulevaisuutta  ja mummoutumista ajatellen. En tiedä kiinnostaako tämä tulevaisuuden nettisukupolvea ja missä lie blogini  silloin vaikuttaa? Onko netissä olo pelkkää ajatusta, ja netti pienenä kiteenä otsalohkoon asennettuna (hyi mikä ajatus). Minulla kyllä menee tässä sivussa paperiversio. Jotenkin en vain luota, että tämä kaikki olis pysyvää täällä bittiavaruudessa.

Näin "mummu" teki pistelyitään (pistelytyön matka mallista, tässä tapauksessa kitistä valmiiksi tauluksi)

Tämän herkullisin kitin "mummu" sai siis salaiselta ristipistoystävältään  vuonna 2006
237584.jpg

Langathan pitää tietty aina ensin järjestää helpommin otettaviksi, joten mars tutkimaan löytyykö valmiita pikkupuolia, missä kyseistä lankaa jo valmiina olisi. Ja niitähän oli kertynyt jo ihan kiitettävästi.
"Mummu" säilytti pikkupuolansa seuraavanlaisesti:
237593.jpg237595.jpg

Jäkimmäisessä rasiassa onkin sitten jo kaikki valmiina aloitusta varten ja eikun hommiin...

Tässä jatkossa seurataan päiväpäivältä työn edistymistä:

1. päivä
237606.jpg

2. päivä
237610.jpg

3. päivä
237614.jpg

4. päivä

Pieni punainen pläntti oli mennyt pari ruutua väärään paikkaan, sellaista joskus sattuu, kun silmät solmussa tuijottaa kangasta. Tämän takia eilen vasemmassa alakulmassa ollutta ei enää tänään näy. Onneksi purettavaa oli vain hitunen.
239352.jpg

5. päivä

Työ etenee aina kun meidän pikkumiehellä riittää omaa puuhaa. Aamusella ennen seitsemää tukevan puuroaamiaisen jälkeen onnistuu yksin puuhastelu hyvin. Ja sitten istutaan kymmenen minuuttia suu auki tuijottaen Tomi Traktoria muusta maailmasta mitään tietämättä.
240946.jpg

6. päivä
242637.jpg

7. päivä
243729.jpg

8. päivä

Tänään puhalsi muutoksen tuulet. Kävin näes Lidlissä ja taistelin sieltä itselleni nuottitelineen mitä olen jo jonkin aikaa havitellut. Paljon oli kauppaan aamusella menossa väkeä ja ihan jonoon asti. Miespuolisia  vanhempia herroja ja joitakin vanhempia rouvashenkilöitä. Huutelivat jo ovelta myyjille nuottitelineistä. Kuulemma hankkivat niitä "herrat" telineiksi virkkaaville siipoilleen. Ja minä menin siellä mukana tietty. Nappasin telineen ja liitelin kotiin. Eikun teline kasaan ja pohtimaan sille hyvää paikkaa ja sehän löytyi!

Nyt on Hansuxpistelijä tyytyväinen. Mainio paikka löytyi soffan nurkasta. Ja se teline tuntui todella toimivan!

Tästä kuvasta löydät myös meneillään olevan "kisu"pistelyn enää kisua vaille valmiina.
245205.jpg

9. päivä

Kehystystä vaille valmiina...
246361.jpg

Nyt on taulu valmiina. Kiitos vielä kerran Salainen ystäväni !

250748.jpg