Taas on aikaa vierähtänyt ja jotain saatu aikaiseksikin. Aloittelin tässä viime viikonloppuna toista Suojelusenkelitaulua poikani huoneeseen. Ja niinkuin olen aina sanonut, että aloitettu työ on ensin tehtävä pois ja sitten vasta uutta tekemään, mutta viime lauantain  tuli minulle yllätystyö tehtäväksi. Mieheni ja minä saimme kutsun kummeiksi ja ristiäiset ovat viikonpäästä lauantaina. Ja siitä samasta piti minun aloittaa pistelemään vauvataulua tulevalle kummipojallemme. Kuvia siitä tulossa sitten, kun kastetilaisuus on ohitse.

Nyt taas Suojelusenkelin kimpussa ja minulla olisi vielä hurja tavoite saada se tänä vuonna valmiiksi, katsotaan miten käynee.

Meillä muitakin tekijöitä ilmaantunut sen jälkeen, kun vaihdoin pistelypaikakseni olohuoneen sohvannurkan. Ja joskus on sohva niin täynnä, että minun tarvitsee luovuttaa. Mutta sopu sijaa antaa ja toisinaan siinä on kolme innokasta tekevää lankojen kimpussa. Nuorimmainen on perinyt esikoisen "jämälankamytyt" ja niitä järjestelee ja puhelee "naulasta ja pistosta". Esikoinen taas tehnyt langanvaihtoja ohjeeseen ja nyt puurtaa ahkerasti pistelyn kimpussa hänkin.
266204.jpg
 
Ja tänään sain joulua ajatellen seikkailla Ebay:ssa ristipistoja katsellen ja tilatakkin sain. Kiitos siipalleni!
Joululahjoja tiedossa!!! Kiltti olen kai ollut sittenkin ;)