Valmista tuli!

Viikko siinä sitten vierähti sujuvasti. Olipas taas ihana tunne tehdä se viimeinen pisto ja katsoa valmista aikaansaannostaan. Sanoin siinä sitten oikein ääneen, mitä seuraavaksi on suunnitelmissani ristipistoilun  saralla ja heti sain palautetta!  "Nuo hommat eivät sitten tunnu ikinä loppuvan?!?"   No ei onneksi lopu!!!

Vähän se on kuin motskarilla ajo, kilometrejä täytyy saada niin ja niin paljon aikaiseksi kesänaikana. No nyt päästiin taas lempiaiheeseeni, siihen miten halpa harrastus ristipistoilu on. No ensiksikin, aloitus pakkaus on varsin halpa, vert. "mopoilu" (joksi prätkälläajoa kutsun).Ja sit ne vakuutukset ja bensat ym. ym.ym. Ja ei kastu kun sateella pistelee, jollei nyt välttämättä halua. Aja nyt "mopolla" olohuoneen sohvalla sadepäivänä. Ja harvemmin sitä saa puoliso olla sydän syrjällään minun pistellessä neulalla kankaaseen. Toisin se on taas tuon "mopoilun" kanssa... No, mutta jokainen valitsee itse harrastuksensa ja käyttää siihen haluamansa summan euroja. Kiva ajatella kuinka paljon uusia lankoja saa taas tämän kesän bensojen hinnalla!!! Ja ne langat ovatkin seuraava projektini. Mistä lähemmin tuonnenpana...

Mutta tässä se on tämän kesän tavoitteeni valmiina!!!!
11112.jpg

14.8.2005
Uskokaa tai älkää minä sain kuin sainkin tehtyä jälkipistoja oikein reippaaseen tahtiin(omasta mielestäni). Ja oikein etuajassa suunnittelemassani aikataulussa. Jippii tänään pääsee tekemään taas valkoiselle kankaan osuudelle, kun kehys viimeinkin pääsee siipien kohtaan. No tässä vois seuraavaksi tavoitteeksi laittaa vaiks taas viikon tai ois kiva saada jo siivet valmiiksi vaikka ens keskiviikoksi. Palailen asiaan siipien kera.
7203.jpg
10.8.2005
Vielä on kehys samassa kohdassa itsestä tuntui, että ei oikein mitään saanut aikaiseksi tällä viikolla, mutta kyllä nyt kun vertaa tuohon edelliseen kuvaan, niin jotain on näköjään tapahtunut. Mekko alkaa olla pieniä yksityskohtia vailla. Ajattelinkin seuraavaksi tehdä nuo jälkipistot kyseiseen nyt valmistuneeseen kohtaan, niiin eivät jää sitten kaikki loppuun ja tulee vähän tekemiselle vaihtelua. Ja sitten näkee mukavasti miten  ne jälkipistot tuovat tauluun uusia ulottuvuuksia. No siinäpä ihan kohtuullinen tavoite ens viikoksi tämän työn osalta, vai mitä?
6996.jpg
3.8.2005
No niin taas vierähti viikon päivät ja olen kuin olenkin saanut jotain aikaiseksi. Paljon enemmänkin olisin mielelläni tehnyt, mutta se aika tuli taas kerran vastaan. Työssä on lankoja enemmänkuin missään muussa aiemmin tekemässäni työssä, joten sekin saattoi tossa sitä taukoa aiheuttaa. Mutta tämä kirjoitus sai selvästi annettua potkua tämän työn etenemiselle!
6665.jpg
Viikon päästä uus katselmus taas...

26.7.2005
Sain otettua kuvan keskeneräisestä tekeleestäni ja nyt sen teko tahti pitäs sitten nopeutua, eihän siitä mitään tule, että ei mitään näkyvää valmista tule. Hyvä tavoite vois olla vaikka viikon välein kuvalla päivittää tota työn etenemistä. No katsotaan mitä tästäkin tulee. Meillä nuorimmainen on sellasessa "vaiheessa", että menee ryömii videoihin, syö kirjoja, namistelee johtoja jne. Joten pistelyajaksi jää vain pari hassua illan tuntia. No onneksi nuo "vaiheet" ovat ohi meneviä...

Mutta tässä ois eka kuva tämän työn "vaiheista"  26.7.2005
6664.jpg

Siis nyt pistelyn kimppuun!