Palataan taas aiheeseen vain mummut tekee ristipistoja ja joskus ennen muinoin. Mutta eihän "ennenvanhaan" ollut edes Mb3 soittimia joten  niitä varten ei tehty säilytyspussejakaan ristipistoilla kirjailtuina. Mutta nyt tehdään ja edes mummu ei tee vaan 13v teini aloittaa ja vielä ei niin mummu äiti pistelee myös ja mut sit yllätys yllätys mummu ompelee reunat saumurillaan ( ei ollut "ennenvanhaan" saumuriakaan) nyky mummullapas on! Tässä kuvaa säilytys pussukasta:

795498.jpg

Ja sitten ei tiedetty ennen muinoin sanaa pikseli. Tänään oma remontti Taunoni istahti ilokseni viereeni hetkeksi ennen remontointiin lähtemistään ja ihmetteli miten oikein tiedän laskea noiden pikseleiden paikat oikein. Pienen hetken rattaat ratisivat päässäni ja sitten tajusin mistä oli kysymys. Seuraava kysymys olikin, että montako pikseliä on sentillä ja niitä tekeillä olevassani on juuri nyt 7/cm. Siis niitä pikseleitä ;)
Ei ole mummujen hommaa pelkästään tää pistely silloinkun pikseleistä puhutaan :o)

Eilen meillä tehtiin yhdessä vaatehuoneessa pientä remonttiin liittyvää putkihommaa ja näin ollen minä jouduin tyhjentämään kyseistä tilaa. Ja minut yllätettiin järjestämästä kehysvarastoani.... Kuului Taunon yllättynyt kysyvä ääni: Onko sulla noin paljon kehyksiä??? Ne ovatkin pysyneet tähän asti hyvin piilossa, mutta nyt jäin kiinni... Olen aina metsästämässä kehyksiä, kun jossain kuljen (toiset kenkiä minä kehyksiä).

795537.jpg

Ja hys hys, ei tässä vielä kaikki piiloja löytyy ;o)