Pitkä aika viime päivityksestä taas päässyt vierähtämään. Oikein itteäkin harmittaa ja monena iltana olette lukijani olleet mielessäni. Mutta on ilo huomata, että blogini roikkuu joidenkin "omien suosikkien" joukossa uskollisesti, vaikkakin päivitystä tapahtuu harvakseltaan.

Pitääpä taas oikein näyttävästi  iloita tästä ystävästäni "netistä"! Me kun ollaan täällä tyttären kanssa innokkaita kirjojen lukijoita ja kiva meistä tietty olis se et kaikki lukemamme kirjat löytyis omalta hyllyltä... No tässä päivänä muutamana laitoin yhdelle sivustolle kyselyn nuorten kirjasarjasta. Ja kas meitä onnisti, siis kysyntä kohtasi tarjonnan ja nyt kirjasarja komeilee tyttären hyllyllä. Ja mikä parasta, ainakun saa jotain uutta tulee myös raivattua muutenkin huonetta ja edes pölyt pyyhittyä. Joten nyt kirjat komeilevat arvoisesti vielä pölyttömällä hyllyllä ja niitä on käyty ihailemassa pitkin päivää!

Pistelyrintamalla puhaltaa uudet tuulet, lähdin mukaan elämäni ekaa kertaa RR:ään. Siis kankas jaetaan esim. neljään osaan ja neljä eri osallistujaa tekee minun valitsemaani aihetta omiin lohkoihinsa. Näin tulen saamaan hienon valmiin työn lokakuun alkupäivinä. Siitä sitten päivitystä ja kuvaa tietty taas syksyn koittaessa. Mutta nyt ensin kesä ja kärpäset ;)

Pienenä välipalana pistelin meidän tutulle tuntemattomalla kirjasarjan lähetäjälle pienen tervehdyksen.

Hyvää kesää kaikille tämän kuvan myötä!!!
99248.jpg