24.3.2006
12 vuotta suunnittelua takana tässä kasvumitassa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tytär 12v ja 12pv just tänään. Ja kasvumitta "syntyi" eilen Äidin avustamana reunojen viimeistelyllä. Kiitos Äiti!!!
54625.jpg54627.jpg
Mitta ei ole oikein suhteessa kuvattavaan, sillä kahdeksan ikävuoden jälkeen tyttö hujahti pituusmitan ohitse. Ja kasvu jatkuu...
21.3.2006
Viimeinen nallukka valmistui tänään, enään ompelu ja ripustimet. Sitten saadaan tuotosta seinälle.Kummasti tuo valo tuota kankaaan väriä aina muutteleepi, ehkä luonnollisin väri on tuossa "hunajapurkki" nallukassa.

Uutta työtä täällä jo kovasti suunnitellaan. Pian koittaa äitienpäiväkin, jotain yllätystä siis...
53144.jpg
15.3.2006
Tässä taas kuvapäivitystä tekeillä olevan työn valmistumisesta. Vielä olis yks nallukka tämän jälkeen tehtavänä.
50512.jpg
6.3.2006
Tosi hienoa, kun näkee pistellä ilman valoa jo pitkälle iltapäivään. Langat oikein hohtavat tuossa luonnon valossa. Tässä olisi viikon saldo työn jäljiltä ryppyineen päivineen:
46384.jpg
28.2.2006
Helmikuu on taas mennyt, lyhythän kuukausi on ja huomenna on maaliskuun eka päivä. Minulle se merkitsee ensimmäistä kevään kuukautta ja hienolta sen taas tuntuukin. Tiedän kyllä, että vielä tulee lunta tai siis täällä lännessä sitä satelee nytkin oikein postikorttimaisesti, mutta kevättä kohti kuitenkin.Kukkiin multia vaihtelisin, jos kukkia omistaisin. Viime vuosina on vain hoideltu vain ihmisen taimia, joten kukkien aika on taas joskus tulevaisuudessa.

Ristipistoilun parissa kasvattelen taas uutta kasvumittaa, niihin olen nyt jotenkin jäänyt koukkuun. Olenkin miettinyt sitä, miten merkata siihen pituuksia, niistä kun ei tunnu vinkkejä löytyvän mistään. Ajattelin jotakin seuraavanlaista: Kasvumitan saajan nimi tietyllä värillä ja sit pituudet sen mukaisesti ikämerkinnällä. Ja sit joskus, jos Mummuksi pääsen, vois samaan mittaan kirjailla myös lapsenlapsien pituuksia. Ideoita otetaan vastaan,siis miten olette pituuksia merkkailleet?

Tässä ensimmäinen nallukka valmiina tyttären kasvumittaan
43951.jpg