Tuli tuossa päivänä muutamana mieleen selläinen juttu, että mitä sitten jos nämä tietokoneet lakkaa toimimasta ja tää minunkin blogini häviää tuonne bittiavaruuteen... Mitä jää jäljelle näistä mietinnöistä täällä netissä. Siis äkkiä blogi tulostukseen! Sivu kerrallaan ja mappiin tuleville sukupolville.

Joku varmaan pohtiin nyt, että onpa vanhanaikainen tyyppi ja oikeessa on. Niin muuten olenkin! Kauan en ole ollut vielä sovussa näitten tietokoneiden kanssa. Alussa minulla oli tämän toosan kanssa viharakkaus-suhde ja vaadin edelleen ehdotonta uskollisuutta tässä suhteessa. Ja voi kääk, jos jokin asia mättää, en osaa tehdä mitään. Mutta tulostaa osaan ja tallentaa tän tuotoksen tuonne koneen syövereihin, jos vain tilaa riittä, mutta polttamisen tuonne cd:lle saa hoidella joku muu. Oma Nero polttomestarini  ja sit jännätään yhdessä onnistuuko vai "vedetäänkö pöntöstä alas" ;).

Onneksi nuo ristipistot tehdään vielä neulalla. En kyllä katsokaan noihin kirjontakoneisiin päin. Ei lisää koneita elämääni. Neula, lankat ja kangas riittää!!! Ja aika kuluu vikkelään ja valmista tulee hitaasti mutta varmasti!