Menneellä viikolla kolisi taas postilaatikko oikein mukavasti. Milloin tuli lankoja, milloin kankaita (Silkweaverin kk.kerho), enkelikittejä... ja tietty joku hassu lehtikin.

Mutta asiaan. Minä kielinero suomalainen olen oppinut sen Ebayn ostokielen. Siis kaupat onnistuu jo ilman siipan apua. Mikä ei ole oikeestaan ollenkaan hyvä asia, nimittäin osto käy nykyään liian helposti itsekseen. Ja sen saa huomata myös meidän "postipoika" Milloin tulee paketti tuolta Atlantin takaa milloin Britteinsaarilta ja aina mukanaan jotain pistelyihin liittyvää. Ja tuon oston huomaa myös aina kuun lopussa, kun kuuluisa maksunaika koittaa. No tarkkaa kirjanpitoa olen kyllä pitänyt, joten pahemmilta yllätyksiltä olen välttynyt.

Tämän ostovimman huomaan myös joskus järjestyksessä olleesta "pistelykaapistani", sinne on nimittäin kasautunut röykkiöittäin postin tuomaa tavaraa, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa. Siis vielä olisi kaapin siivoustakin tiedossa. Tuota siivousta miettiessäni olen myös ollut aikeissa järjestää se päässäni oleva sekamelska ja laittaa Wishit ja Wipit järjestykseen ja kaivaa ne kummittelevat Ufotkin esille. Joten tiedossa mukavaa pähkäilyä edelleen... Joskos niitä tännekin saisi joskus päivitettyä!

Nyt tekeillä olevan Sallin (Blossom Buddies) kimppuun, jonka etenemistä voit seurailla tuolla Sal 2005 kansiossani.

Tässä saldoa viime viikolta:
16759.jpg