Tänään taas on taas päässä pyörineet suuret valintakysymykset: Ottaako sininen vai ruskea? Allerginen kyllä vai ei, jos ei niin kissa vai koira... Näitähän riittää.

Ensiksikin sain SALprojektin valmiiksi. Ja siinä ensimmäisen valinnan paikka. Taululle olisi ollut kaksi vaihtoehtoista paikkaa. Ja näin ollen myös kaksi vaihtoehtoista kehystä: ruskea ja sininen. Pähkäilin niitä pitkän tovin. Kunnes tyttäreni tuli koulusta ja ilmoitti et se on tuo väri. Voi kun elämä ois noin yksinkertaista!

No väri oli valittu ja täten myös paikka taululle. Nyt se on sitten paraatipaikalla suoraan tuijotettavissa sohvalta ja täytyy myöntää, että tuli sitä tuijoteltuakin, niin hyvältä se mielestäni näytti. Mukava oli saada taas yhteen tauluun kädenjälkeni. Tässä kuvat taulusta:
9268.jpg
9269.jpg
Valinta seinälle  oli tuo jälkimmäinen.

No tuli sit mieleen yks toinenkin juttu. Nimittäin allergia; olen pienestä pitäen ollut suuri kissojen ystävä. Ja itselläni kissa joskus ammoisina aikoina olikin. Kissa kuitenkin piti kuulemma enemmän äidistäni, kuin minusta. Itse en kissasta oikein muuta muista, kuin ne tanssituokiot lauantain lastentoivekonsertin yhteydessä. "Oi mustankissan tango, tango..." Kissa parka! Kauhee ajatus vieläkin. No ne tangot oli äkkiä tansittu, eihän tollasta voinut ketään sietää. Ja sit tuli vastaan toi allergia. Ja meidän kissa parka pääsi tanssimaan tangoa kissojen taivaaseen.

Mutta tänään nuo kissat tulivat mieleeni siitä, kun aloitin pienen välityön seuraavan pistelytyön kangasta odotellessa. Olen näet ihastunut noihin Kats by Kellyihin ja niitä onkin kiva pistellä pienenä välityönä. Malleissa seikkailee pieni musta kissa puuhissaan. Ja sehän sopii tällaselle allergiselle oikein hyvin, niille kisuille en ole allerginen. Mut kiva ois kyllä olla tollanen "lemmikki-ihminen" jollekin kissalle, mut ei se vaan onnistu. Ja akvaariokaloja ei pahemmin silitellä. Mut persoonia ne on nekin, mut se on taas toinen juttu se. PikkuKisuSeikkailee kuvat osiossani.