Blogin päivitys ollut taas taka-alalla, kuten monet muutkin asiat seisahtuneet odottamaan parempia päiviä. Joskus vain käy niin...

Niinkuin esimerkiksi erään keskenjääneen pistelytyöni kanssa kävi. Seitsemän vuotta sitten tilasin käsityökuvastosta Vuositaulun ja ajatttelin tehdä joka vuosi yhden lisää. Heti paketin saavuttua aloitin pistelyn, kunnes työ jäi kesken ja lojumaan kaappiin, minulle ihmiselle, joka ei jätä mitään kesken ; )

Tässä menneellä viikolla otin työn kaapista ja päätin tehdä sen valmiiksi. Tajusin yhden tärkeän asian tässä käsitöiden maailmassa nimittäin värit, ovat todella tärkeitä tekijälleen ja ainakin minulle. Luulin ensin, että työ oli harmaan pölyn peitossa (varmaan vähän olikin), mutta ei, väritkään eivät olleet seitsemässä vuodessa haalistuneet. Ne olivat todellakin vain sellaiset, jotka eivät olleet minulle mieleisiä. Harmaan ja erittäin hailun sinisen sävyjä olin saanut pisteltyä valmiiksi. Siinä siis varmaan syy, miksi työ oli jymähtänyt paikoilleen.

No, työn edetessä toista vaihettaan päästiin viimein käsiksi yhteen vihreän sävyyn, joka antoi työlle uutta puhtia ja vòile nyt on työ valmis ja kehyksissään. Jälkipistot tekivät työstä aivan mukavan näköisen ja nyt saan ylpeänä esittää sen Teille. Kahdeksas vuositaulu ilmestyi juuri, enpäs tuota kuitenkaan hankkinut, kuten en muitakaan kaappiin lojumaan. Joskus vain käy niin, että suunnitelmat muuttuu.
11111.jpg