No joo, enpäs tiedä helteestä täällä. Vettä on tullut taivaan täydeltä ja pikkasen jyristänytkin. Tyttärenikin tossa kaverinsa kanssa miettivät tekemistä, kun ei voinut ukkosen vuoksi sähkölaitteita käyttää. Katselivat vähän aikaa mun tekeleeni edistymistä, menivät tytön huoneeseen ja tulivat pois kysyen: "Saadaaks mekin tehdä ristipistoja?" No ei muutakuin lehtiä selaamaan ja sieltä löysivät itselleen sellast Baby Aku Ankat. Niitä lankoja olen tässä metsästellyt ja kankaita katellut ja töitä aloitellut ja ja ja......

Siis tytöt ovat 11-vuotiaita. Talvella jo yhtä työtä kummatkin aloitteli, joten pistelyn taito oli muuten hallussa. No ne työt jäivät silloin kesken ja molemmat olen lopetellut tosta pyörimästä. Toisen sai aloittanut synttärilahjaksi just viime viikolla. Mut kiva on tuota tyttöjen intoa seurata ja eihän sitä tiedä mitä se vielä poikii, kun noin nuorena aloittaa!

Ja sit yks juttu on aiheuttanut myös hellettä tännepäin, ja se on liittyminen suomalaiseen blogilistaan, ei sillä ettenkö olisi saanut hyviä neuvoja (Kiitos Tuulialle!!!!) neuvot oli hyviä, mutta varmaan jossain omissa taidoissani vikaa. Kaks päivää siinä meni  "hellettä pidellessä" tämän asian tiimoilta. Mut ei saa lannistua, nämä tietokonehommat ei oikein ole hallussani ;)

Mut nyt kutsuu kuopus joka "lukee" siis syö kirjoja tossa lattialla!